Masterclass stopmotion animatie

Wil je graag stopmotion films maken met kinderen en jongeren? Schrijf je dan in voor onze online Masterclass Stopmotion Animatie!

Masterclass stop motion animatie

Hoe verzin je een origineel én haalbaar verhaal? Wat heb je allemaal nodig om je eigen film te produceren? Hoe knutsel je de figuren en decors en vertaal je jouw ideeën naar bewegend beeld? Wat zijn de do’s-and-don’ts van animatiefilm en hoe bereik je een mooi eindresultaat?

Dit alles en meer kom je te weten op deze Masterclass voor leerkrachten (én iedereen die met kinderen films wil maken), een kort maar krachtige cursus stopmotion animatie die je wegwijs maakt in filmeducatie, zodat jij en je leerlingen films inblikken met nét dat tikkeltje meer.

Praktisch

Livestream sessie van 1,5 uur op woensdagnamiddag, bestaande uit 1u opleiding met aansluitend vragenhalfuurtje. We belichten diverse aspecten van het productieproces, maar de focus ligt op het behalen van een creatief én kwalitatief hoogstaand eindresultaat met kinderen/jongeren. Voorkennis is niet vereist. We behandelen onder meer:

 • Materiaalkeuze en technische aspecten
 • Stopmotion opstellingen voor gebruik in de klas
 • Stopmotion tips & tricks om beter te animeren

Deelnemen aan een Masterclass Stopmotion Animatie:

Wens je graag deel te nemen aan de volgende Masterclass?
Vul dan hieronder je gegevens in en wij houden je op de hoogte van ons aanbod.

  Contactgegevens deelnemer

  Ben je leerkracht? Vul dan onderstaande gegevens in:

  Scroll to Top
  X
  X