Masterclass stop motion animatie

Wil je graag stop motion films maken met kinderen en jongeren? Schrijf je dan in voor onze online Masterclass Stop Motion Animatie!

Masterclass stop motion animatie

Hoe verzin je een origineel én haalbaar verhaal? Wat heb je allemaal nodig om je eigen film te produceren? Hoe knutsel je de figuren en decors en vertaal je jouw ideeën naar bewegend beeld? Wat zijn de do’s-and-don’ts van animatiefilm en hoe bereik je een mooi eindresultaat?

Dit alles en meer kom je te weten op onze Masterclass voor leerkrachten (én iedereen die met kinderen films wil maken), een kort maar krachtige cursus stop motion animatie die je wegwijs maakt in filmeducatie, zodat jij en je leerlingen films inblikken met nét dat tikkeltje meer.

Praktisch

Livestream sessie van 2 uur op woensdagnamiddag, bestaande uit 1,5u opleiding met aansluitend vragenhalfuurtje. We belichten diverse aspecten van het productieproces, maar de focus ligt op het behalen van een creatief én kwalitatief hoogstaand eindresultaat met kinderen/jongeren. Voorkennis is niet vereist. We behandelen onder meer:

  • Materiaalkeuze en technische aspecten
  • Stop motion opstellingen voor gebruik in de klas
  • Stop motion tips & tricks om beter te animeren

Inschrijven is gratis maar verplicht en kan vanaf 12 januari 2021 via de link in onderstaande agenda.


Inschrijven voor een Masterclass Stop Motion Animatie:

202103maart14:0016:00Masterclass stop motion animatie

Scroll to Top
X
X