Mobiele stopmotion installatie

Het REKSTATION is een mobiele stopmotion installatie die je spelenderwijs leert animeren. Leef je uit met botsende ballen, vliegende vogels, ronkende raketten en gekke gezichten, en ontdek de wondere wereld van stopmotion animatie.

Het REKSTATION is een leuke creatieve activiteit voor culturele of filmgerelateerde evenementen, zoals filmfestivals of expo’s.

De stopmotion installatie was al te bespelen op o.a. het Kortfilmfestival Leuven en de museumnacht in Dortmund. Ze bestaat uit 3 modules met stopmotion oefeningen in oplopende moeilijkheidsgraad. De modules zijn zowel in volgorde als vrij te gebruiken of op te stellen en vereisen geen ervaring of begeleiding.

In Cinema Palace te Brussel vind je een permanente, meer robuuste versie van de installatie. Deze staat gratis ter beschikking van bezoekers. Je kan er na elke jeugdvoorstelling terecht om je eerste stapjes te zetten in stopmotion animatie, dus kom zeker eens een kijkje nemen!

Het REKSTATION in Cinema Palace

Animatieplezier voor jong en oud

Met 3 x 3 stopmotion opdrachten staat het REKSTATION garant voor minimaal een uur animatieplezier. Je leert spelenderwijs omgaan met de basistechnieken van animatiefilm, maar kan ook je fantasie de vrije loop laten en je eigen animaties verzinnen. De oefeningen zijn geschikt voor alle leeftijden. Deelnemers kunnen ze zelfstandig doorlopen, zodat begeleiding niet nodig is.

Bestel online en REKKER doet de rest

REKKER komt de installatie ter plaatse opstellen en weer ophalen. Kleurplaten om als achtergrond te gebruiken en magnetische figuren om te animeren worden meegeleverd, maar kunnen ook aangepast worden aan het thema van jouw evenement.

Het REKSTATION op jouw evenement?

Het REKSTATION is beschikbaar voor jouw evenement en kost 625€ voor de eerste 2 dagen plus 125€ per extra dag. Vul het aanvraagformulier in en REKKER neemt contact op om de mogelijkheden te bespreken.

REKSTATION agenda

No Events

AANVRAAGFORMULIER REKSTATION

    GEWENSTE MODULES*

    Scroll to Top