Kennismaking

1/2 dag in de studio

Starten met stopmotion

1 dag in de studio

Stopmotion Filmtraject

3 dagen in de studio

Jong geleerd is oud geanimeerd. Onder dat motto organiseert REKKER één- of meerdaagse filmtrajecten voor scholen, waarin je leerlingen alle stadia doorlopen om mooie stopmotion animaties te maken. Een REKKER filmtraject past binnen de eindtermen rond Media en ICT en is een perfecte aanvulling op je leerstof.

Je kan kiezen uit 3 formules: een kennismaking geeft je de mogelijkheid om te experimenteren met stopmotion animatie, starten met stopmotion zet je op weg om je eigen animatiefilm te maken, en een meerdaags REKKER filmtraject wordt van a tot z door ons artistiek team begeleid, met als resultaat een animatiefilm die wie weet wel in de prijzen valt op een internationaal filmfestival!

Kennismaking animatiefilmStarten met stopmotionStopmotion filmtraject
Aantal dagen in de studio1/213 of meer
Prijs per leerling7,5€15€15€ per dag
Type opstellingiPad & Stop Motion StudioiPad & Stop Motion StudioProfessioneel
ResultaatJe eigen filmproductieEen REKKER filmproductie

Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Kies dan uit deze 2 opties:

  1. Schrijf je in voor een Stopmotion Masterclass voor leerkrachten om te leren hoe je een animatiefilm maakt met je klas.
  2. Gebruik onze gratis Doe het zelf tutorials om je leerlingen de basisprincipes van animatiefilm bij te brengen.

Opgelet!

Een REKKER filmtraject komt in aanmerking voor een dynamoPROJECT-subsidie tot 2000€. Wil je hier gebruik van maken, geef ons dan een seintje en dien je project tijdig in via cultuurkuur.be. Info en voorwaarden via www.cultuurkuur.be/subsidies/dynamo-project.

Scroll to Top
X
X