REKKER Filmproject

STEKKER introductie

Jong geleerd is oud geanimeerd. Onder dat motto organiseert REKKER één- of meerdaagse filmtrajecten voor scholen, waarin je leerlingen alle stadia doorlopen om mooie stop motion animaties te maken. Een REKKER filmtraject past binnen de eindtermen rond Media en ICT en kan perfect aanvullend op je leerstof gebruikt worden.

Je kan kiezen uit 2 formules:

  1. Een STEKKER introductie laat je kennismaken met de filmtechniek, waarna je zelf met je klas aan de slag kan.
  2. Een REKKER filmproject wordt van a tot z door ons artistiek team begeleid, met als resultaat je eigen animatiefilm die wie weet wel in de prijzen valt op een internationaal animatiefilmfestival…

Opgelet!

STEKKER is beschikbaar voor klassen in en rond Aalst en Antwerpen. Als je school buiten deze regio’s gelegen is maar toch graag wil starten met stop motion, mag je ons zeker contacteren om de mogelijkheden te bespreken.

Een REKKER filmproject komt in aanmerking voor een dynamoPROJECT subsidie tot 2000€. Wil je hier gebruik van maken, geef ons dan een seintje en dien je project tijdig in via cultuurkuur.be. Info en voorwaarden via www.cultuurkuur.be/subsidies/dynamo-project.

warning

dynamoronde 15 mei 2020 gaat niet door

De indienronde voor dynamoPROJECTEN van 15 mei zal jammer genoeg niet doorgaan. Aanvragen kunnen ingediend worden, maar worden niet weerhouden. De dynamoronde van 15 november 2020 gaat wel door. Daardoor kunnen de creatieve projecten uitgevoerd worden tijdens de 5 laatste maanden van het schooljaar 2020-2021 (tussen 01/02/2021 en 30/06/2021).

Meer informatie via www.cultuurkuur.be.

Scroll to Top
X
X