Stop Motion Filmfabriek

Ontdek de geheimen van animatiefilm!

Kom met je klas een halve schooldag naar de REKKER studio en ontdek alle geheimen van animatiefilm! Je leert werken met stop motion software en denken als een echte animator, zodat je je weet wat je wel en vooral niet moet doen om tot een mooi resultaat te komen.  We verfilmen ook een eenvoudig verhaaltje, zodat je na deze stoomcursus naar huis gaat met je eigen animatiefilmpje. 

PRAKTISCH:

De klas komt een halve dag op bezoek in de REKKER animatiefilmstudio. Na een inleiding over de stop motion filmtechniek leert je klas in groepjes en onder begeleiding van een ervaren animatiefilmmaker werken met de software op onze tablets om zo alle kneepjes van animatiefilm onder de knie te krijgen. Vervolgens verfilmen de leerlingen met behulp van onze Stop Motion Box en prefab figuurtjes een eenvoudig storyboard en delen we de gemaakte filmpjes met de leerkracht.
De aangeleerde technieken kan je nadien toepassen op school, eventueel gebruikmakend van de REKKER Stop Motion Box. Dit filmeducatief project brengt je leerlingen de beginselen van animatiefilm bij en past binnen de eindtermen rond Media en ICT.

Kostprijs

De Stop Motion Filmfabriek kost 9€ per leerling voor een halve dag in de REKKER animatiefilmstudio.

Locatie

De Stop Motion Filmfabriek is beschikbaar in de REKKER studio’s op volgende locaties:

VOOR WIE?

Vrijblijvende aanvraag:

    Contactgegevens


    Gegevens aanvraag

    GEWENSTE LOCATIE*

    *Verplichte velden

    Scroll naar boven