Filmcrew

Word een pro in stop motion!

Ben je tussen 12 en 16 jaar oud en wil je graag een stop motion animatiefilm produceren? Dan ben je welkom bij de REKKER Filmcrew!
Met ondersteuning van ervaren filmmakers doorloop je het hele creatieproces van origineel idee tot ingeblikte film. We laten ons inspireren door de filmgeschiedenis en gaan op zoek naar verrassende verhalen om te verfilmen in onze professionele stop motion studio. Na een week vol animatieplezier kan je jouw film delen met de wereld via het REKKER Youtube kanaal.

Poppen maken met Caroline Walotka

Caroline Walotka is een stop motion poppenmaakster met jaren ervaring in de special effects industrie. Zo waren haar poppen al te zien in Wes Anderson’s sublieme animatiefilm Isle Of Dogs, en maakte ze levensgrote monsters voor de Engelse Nationale Opera. Ze werkte o.a. voor Madame Tussauds en de VRT en is momenteel aan de slag als haar- en vachtmaakster bij de wereldvermaarde LAIKA Studios in Portland. Speciaal voor de REKKER Filmcrew komt ze deze zomer een workshop geven in onze filmstudio in de Blikfabriek!

Voor jongeren van 12 tot 16 jaar.
Elke dag van 10u tot 16u.
Breng je eigen lunchpakket mee.

Heb je recht op een sociaal tarief? Stuur een mailtje naar hallo@rekker.be om in te schrijven met korting.
Heb je nog vragen? Stel ze dan via het formulier op onze contactpagina.

inschrijven voor de REKKER filmcrew:

19aug(aug 19)10:0023(aug 23)16:00Filmcrew 12+ Antwerpen : poppen maken met Caroline WalotkaZomervakantieBlikfabriek, Lageweg 356, 2660 Antwerpen

Scroll naar boven