StopMotionBox

Maak je eigen stop motion filmpjes!

De REKKER StopMotionBox is een handige filmset om thuis of in de klas stop motion filmpjes te maken met je tablet of telefoon. De set is draagbaar, opvouwbaar en voorzien van usb ledverlichting.

Een set figuren en achtergronden rond het thema “Pirateneiland” is eveneens verkrijgbaar. De set werd speciaal ontworpen door illustrator Melvin op maat van de REKKER StopMotionBox. In combinatie met onze gratis Doe Het Zelf tutorials heb je zo alles in huis om je eigen originele animatiefilmpjes maken!

“Pirateneiland” door Melvin

Wout Schildermans, beter bekend als Melvin, is een belgische illustrator, schilder en grafisch ontwerper. Speciaal voor REKKER bedacht hij een knotsgekke set vol figuren en decoratieve elementen die je kan uitknippen om ze tot leven te wekken met de StopMotionBox. Deze set wordt standaard meegeleverd met de StopMotionBox bundel, maar is ook apart verkrijgbaar.

REKKER StopMotionBox met powerbank

StopMotionBox met powerbank

De REKKER StopMotionBox is optioneel verkrijgbaar met een powerbank van 15.000 mAh, zodat je nooit meer in de knoop raakt met die vervelende stroomkabels.

REKKER StopMotionBox met lichtnetadapter

StopMotionBox met USB lichtnetadapter

De REKKER StopMotionBox is ook verkrijgbaar met een optionele USB lichtnetadapter, waarmee je tegelijk de ledverlichting en je telefoon of tablet van stroom kan voorzien.

De StopMotionBox Voor particulieren

De REKKER StopMotionBox is verkrijgbaar op bestelling via onze webshop. Je kan kiezen voor verzending binnen België of afhaling in Antwerpen.

De StopMotionBox voor scholen

Scholen en organisatoren kunnen een gratis offerte op maat aanvragen voor de bestelling van meerdere StopMotionBoxen.

Stop motion voor scholen
Scroll naar boven