Masterclass stop motion animatie

Wil je leren hoe je stop motion films maakt met kinderen en jongeren? Schrijf je dan in voor een Masterclass Stop Motion Animatie in de REKKER animatiefilmstudio’s in Antwerpen of Aalst. Het is ook mogelijk om een Masterclass sessie op een datum en locatie naar keuze te organiseren en zelfs toe te spitsen op specifieke onderwerpen. Stuur ons jouw aanvraag en wij werken een voorstel op maat uit!

Masterclass stop motion animatie

Hoe verzin je een origineel én haalbaar verhaal? Wat heb je allemaal nodig om je eigen film te produceren? Hoe knutsel je de figuren en decors en vertaal je jouw ideeën naar bewegend beeld? Wat zijn de do’s-and-don’ts van animatiefilm en hoe bereik je een mooi eindresultaat?

Dit alles en meer kom je te weten op deze Masterclass voor leerkrachten (én iedereen die met kinderen films wil maken), een kort maar krachtige opleiding in stop motion animatie die je wegwijs maakt in filmeducatie, zodat jij en je leerlingen films inblikken met nét dat tikkeltje meer.

Praktisch

Sessie van 2 uur, bestaande uit 1 uur opleiding en 1 uur oefening. We belichten diverse aspecten van het productieproces, maar de focus ligt op het behalen van een creatief én kwalitatief hoogstaand eindresultaat met kinderen/jongeren. Voorkennis is niet vereist. We behandelen onder meer:

  • Materiaalkeuze en technische aspecten
  • Stop motion opstellingen voor gebruik in de klas
  • Stop motion tips & tricks om beter te animeren

De Masterclass Stop Motion Animatie kost 30€ per persoon en gaat door op volgende locaties:


een Masterclass op maat aanvragen:

Inschrijven voor een Masterclass Stopmotion Animatie:

Selecteer een locatie

27april10:0012:00Masterclass Stopmotion AnimatieAntwerpen

Scroll to Top