StopMotionBox instructies

Op deze pagina vind je de instructies voor het gebruik van je REKKER StopMotionBox.

Stop Motion Studio tutorial

Zo zet je de StopMotionBox in mekaar:

Stap 1

Vouw de doos open en zet ze voor je, met de brede kant waarop de QR code staat naar boven gericht en met de onderkant van de doos naar je toe. Plooi eerst de verticale achterflappen dicht en plak daarna de horizontale flappen erop vast met de daartoe voorziene velcro strips.

Stap 2

Draai de doos om zodat de open voorkant naar je toe gericht is. Plooi het randje van de bovenste horizontale flap, waarop de velcro strip plakt, om naar beneden toe. Plooi vervolgens de flap dubbel, zodat er een driehoekige vorm ontstaat. Vouw dan de hele flap naar de binnenkant van de doos toe, en duw de velcro strip vast op de daartoe voorziene strip aan de binnenkant van de doos.

Stap 3

Plooi de verticale flappen links en rechts van de open voorkant naar binnen toe dubbel, zodat je ook hier een driehoekige vorm creëert. Duw vervolgens de bovenste hoek van elke plooi naar onder zodat een driehoekige inkeping ontstaat.

Stap 4

Duw de losse hoek aan de bovenkant van de verticale flappen zachtjes naar onder, zodat je de hele flap onder de bovenbalk door naar de binnenkant van de doos kan draaien.

Stap 5

Plak de opstaande zijbalken vast aan de binnenkant van de doos met de daartoe voorziene velcro strips. Nu hoef je enkel nog de ledverlichting aan te sluiten, je tablet of telefoon op de bovenkant van de doos in het gearceerde veld te leggen, en je kan beginnen!
Tip: We raden aan om je toestel op de doos vast te kleven met de meegeleverde velcro strips, zodat het niet kan bewegen terwijl je aan het filmen bent.

Scroll naar boven