COVID-19 voorschriften

Kunsteducatieve en artistieke projecten met kinderen zijn toegelaten. De bedoeling is dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren vanuit het recht op spelen, op vrije tijd, participatie en engagement kunnen deelnemen aan kunsteducatieve en artistieke projecten. Bepaalde risicogroepen moeten daarbij uiteraard beschermd worden.

Voor onze kampen hanteren we een maximum aantal deelnemers volgens de geldende richtlijnen. Deze groep blijft een aparte bubbel gedurende de hele week. REKKER zorgt steeds voor proper materiaal en voldoende verluchting in de lokalen. We voorzien ook het nodige materiaal om regelmatig de handen te wassen. De begeleiding draagt mondmaskers.

Tijdens onze kampen is er geen contact met externe personen toegelaten. Om die reden is het ook niet mogelijk een toonmoment te organiseren op het einde van een kamp. Uiteraard kan je de film naderhand wel bekijken op ons YouTube kanaal!

WAT MOET jE WETEN WANNEER je NAAR ons filmkamp komt?

  • Kinderen en jongeren die ziek zijn kunnen niet deelnemen en moeten thuis blijven.
  • Kinderen en jongeren moeten minstens 5 dagen symptomenvrij zijn als ze willen deelnemen.
  • De verantwoordelijkheid ligt bij de ouders om geen zieke kinderen deel te laten nemen aan de activiteiten.
  • Als een kind tot de risicogroep behoort, is het de verantwoordelijkheid van de ouders om het risico in te schatten. Ze kunnen de huisarts inschakelen bij hun overweging. Bekijk zeker deze lijst met een overzicht van alle risicogroepen.

Je mag dus meedoen tenzij je ziek bent of tot een risicogroep behoort en je ouders of dokter geen toestemming geven.

Een overzicht van de maatregelen voor jeugdwerk vind je op de website van De Ambrassade.

Scroll naar boven